Amy Schumer kondigt nieuwe special aan in stijl

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Amy Schumer kondigt nieuwe special aan in stijl

Amy Schumer kondigt nieuwe special aan in stijl

|
|

Laatste update:

Amy Schumer komt terug op Netflix met een nieuwe stand-up special. En dat is wel zo fijn voor iedereen die top-comedy wil zien maar geen zin heeft om voor 1000 euro naar LA of New York af te reizen. De comedy superster maakte het nieuws helemaal in stijl bekend via haar Instagram-account.

Tweede ronde

De stand-up special zal Growing heten en staat gepland op 19 maart. Dus dat is al best vlot. De show zal waarschijnlijk veel gaan over haar leven sinds de vorige special: huwelijk, zwangerschap (de ouders-to-be maakten in oktober bekend dat Amy zwanger is), het plezier van een relatie en ongetwijfeld gaat het over seks. Of het gebrek daaraan. Dat er nu een special is, dat is een hele prestatie. Die zwangerschap verliep zoals ze dat wel eens doen: Schumer kreeg hyperemesis. Dat is een zwangerschapscomplicatie waarbij je extreem last krijgt van misselijkheid. 

Grote bek

Amy Schumer heeft het met jaren ervaring inmiddels geschopt tot een van de populairste comedians. Ze tourde wereldwijd met haar shows en staat bekend om haar grote bek en gebrek aan tact als het om gevoelige onderwerpen gaat. Dat ze ook met vervelende fans om kan gaan liet ze in Stockholm zien, waar een oelewapper naar het podium schreeuwde dat ze haar borsten moest laten zien. Ja, dat moet je ook niet naar een door de wol geverfde comedian doen he? 

Wij hebben wel weer zin in zo'n vette special van Amy Schumer. Vanaf 19 maart dus op Netflix!

Lees verder