Amerikaanse presentatrice valt live flauw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Amerikaanse presentatrice valt live flauw

Amerikaanse presentatrice valt live flauw

|
|

Laatste update:

Spanning en sensatie doen het natuurlijk altijd lekker op televisie, maar de kijkers van The Wendy Williams Show kregen vanmorgen wellicht iets te veel waar voor hun geld..

Zit je net lekker wakker te worden met een kopje koffie voor de televisie, gaat het gezicht waar je naar zit te kijken ineens wiebelend tegen de vlakte. Oeps!

Zorgen

Het overkwam televisiekijkend Oost-Amerika, waar de show van Wendy Williams wordt uitgezonden. Natúúrlijk is het voorval met name vervelend voor de presentatrice zelf, die er dan ook duidelijk van schrikt, maar menig kijker zal zich toch ook wel even zorgen gemaakt hebben.

Te meer omdat de programmaleiding na de val meteen overschakelde op de reclameboodschappen. Gelukkig werd daarmee voldoende tijd geregeld voor Wendy om bij te trekken. Ze kon de show dan ook gewoon afmaken. "Dat was geen stunt, ik ben echt flauwgevallen", zegt ze. "Maar weet je wat? Ik ben een kampioen en ik ben gewoon terug!"

Kostuum

Reden voor het plotseling wegvallen van de populaire Amerikaanse bleek het kostuum dat ze droeg. In het kader van Halloween had Williams zich namelijk opgetuigd als groen, glimmend vrijheidsbeeld, een outfit die te warm bleek.

Lees verder