Anne Heche

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anne Heche
Hollywood

Amerikaanse actrice Anne Heche zwaargewond na auto-ongeluk

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse actrice Anne Heche is zwaargewond geraakt door een auto-ongeluk. Volgens de Amerikaanse pers is de 53-jarige actrice in Los Angeles een huis binnengereden. Zowel de auto als het huis stonden daarna in brand. Naar verluidt heeft Anne hevige brandwonden opgelopen en ligt ze in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Hoge snelheid

Volgens Amerikaanse media vielen er geen andere gewonden toen Anne vrijdagochtend (lokale tijd) de woning inreed. De brandweer deed er meer dan een uur over om de brand te blussen. Mogelijk was Anne eerder al tegen een garage aangereden. Ze zou op hoge snelheid zijn doorgereden, waarna ze op hoge snelheid het huis in crashte. Dit is echter niet bevestigd.

Ellen DeGeneres

Anne werd bekend van haar rol in de soap Another World. Daar speelde ze de rollen van tweeling Vicky Hudson en Marley Love. Daarna speelde ze ook in films als Donnie Brasco, Six Days Seven Nights en Wag the Dog. In de jaren '90 kreeg Anne een relatie met voormalig talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres. De relatie duurde van 1997 tot 2000. In mei van dit jaar was de laatste uitzending van The Ellen DeGeneres Show.

Lees verder