Chris Matthews in Hardball with Chris Matthews op MSNBC

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Matthews in Hardball with Chris Matthews op MSNBC

Amerika in de ban van dikke scheet tijdens journaal: wie deed het?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Amerika raakt niet uitgepraat over een nog niet-geclaimde ruft op live tv. Gisterenavond liet er iemand een duidelijk te horen scheet tijdens een journaal van MSNBC, maar de grote vraag is: wie deed het?!

Live tv gaat wel vaker fout, maar deze 'ontsnapping' is er eentje voor in de geschiedenisboeken. We leggen het even voor je uit. Het zit zo: gisterenavond hield de presentator van MSNBC's Hardball with Chris Matthews een interview met de Democratische politicus Eric Swalwell. Wilde gok: het ging vast over Trump. 

Scheet op live-tv

Waar het gesprek in hemelsnaam over ging, zal niemand zich herinneren. Scheet-gate - hierboven in volle glorie te horen - houdt twitter in zijn greep. Andere presentatoren en politici beginnen zich er zelfs mee te bemoeien. Ook deelt iemand een sms-gesprek met Eric Swalwell zelf. Die beweert dat hij niet degene was die er eentje liet vliegen. Hmmm.... iemand in de studio dan? Of was het dan toch presentator Chris Matthews bij wie het toetje nog dwars zat?!

'Het was een mok'

Even later probeerde het social media-team van de show nog te redden wat er te redden viel. Ze gaven een verschuivende mok de schuld en probeerden hun volgers een mok van de show aan te smeren. Heel Amerikaans... Kijkers geloven er in ieder geval geen bal van. 

Lees verder