Da’s snel! American Gods verlengd met derde seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Da’s snel! American Gods verlengd met derde seizoen

Da’s snel! American Gods verlengd met derde seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Terwijl het tweede seizoen van American Gods nog geen week geleden in première is gegaan, heeft Starz al bekend gemaakt dat de serie verlengd wordt voor een derde seizoen. Helaas is dat echter wel zonder showrunner Jesse Alexander.

American wat?

American Gods is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman. In de serie wordt gevangene Shadow Moon slechts een paar dagen voordat hij vrijkomt, vertelt dat zijn vrouw is vermoord. Hij komt vervroegd vrij om de begrafenis te kunnen bijwonen. Tijdens zijn reis naar huis komt hij echter de mysterieuze Mr. Wednesday tegen, die hem een baantje als assistent aanbiedt. Nietsvermoedend accepteert Shadow Moon zijn aanbod. Hij weet dan echter nog niet dat Wednesday eigenlijk een van de Old Gods is, die zichzelf stukje bij beetje vervangen zien worden door de New Gods, zoals Technologie en Media. Wednesday wil de Old Gods verenigen om de strijd aan te binden, en daar kan hij Shadow Moon goed bij gebruiken…

Da’s snel! American Gods verlengd met derde seizoen

Het volste vertrouwen

Het eerste seizoen van American Gods oogstte lovende recensies. Het tweede seizoen kan tot op heden op iets minder lof rekenen. Toch heeft Starz na slechts een week al besloten om te tekenen voor een derde seizoen. Helaas is showrunner Jesse Alexander daar dus echter niet meer bij. Hij werd ontslagen vanwege problemen achter de schermen… Starz heeft volgens Screenrant gelukkig al een vervanger gevonden: Charles 'Chic' Eglee. De omroep doet trouwens sowieso goede zaken, zo weten we dat jullie ook dol zijn op Outlander en Black Sails.

Lees verder