Amber Heard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Amber Heard

Amber Heard moeder geworden van eerste kindje

|
|

Laatste update:

Amber Heard is moeder geworden van haar eerste kindje, een dochtertje!

Dat deelde de actrice op Insta. Het kindje, dat de naam Oonagh Paige Heard kreeg, is via een draagmoeder ter wereld gekomen.

Amber over het moederschap

"Vier jaar geleden besloot ik dat ik een kindje wilde", legt Amber uit. "Ik wilde het allemaal onder mijn eigen voorwaarden doen. Ik weet dat veel mensen het nog steeds als iets extreems beschouwen om zoiets op deze manier te doen." De actrice voelde zich genoodzaakt het babynieuws te delen. "Mijn privéleven gaat niemand wat aan, maar ik weet ook dat mijn werk als actrice mij ertoe dwingt dit toch zelf te vertellen."

Win het weekend van je dromen!

Amber en Johnny

"Dit is het begin van de rest van mijn leven", zegt ze over de kleine Oonagh. De afgelopen jaren van Ambers leven stonden - in ieder geval qua publiciteit rondom haar - vooral in het teken van de vechtscheiding met ex-man Johnny Depp. Iets waar we de komende jaren waarschijnlijk nog wel het nodige over horen. Ambers Hollywood-carrière is er, net als bij Johnny, niet bepaald op vooruitgegaan, maar gelukkig voor haar mag ze haar grootste rol tot nu toe, Mera in Aquaman, opnieuw oppakken voor de sequel.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder