Heftig: Amanda Balk bruut overvallen in eigen woning

Veronica Superguide logo
Heftig: Amanda Balk bruut overvallen in eigen woning

Heftig: Amanda Balk bruut overvallen in eigen woning

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zijn barre tijden voor Amanda Balk! De voormalig realityster is namelijk vanmorgen overvallen in haar huis in Amsterdam door twee gewapende mannen die zich voordeden als postbezorgers. Zowel de politie als het management van Amanda bevestigen de overval. 

Het model was ten tijde van de overval samen met haar dochtertje Vegas in het huis.

Verrassingsaanval

Volgens Amanda's management lag Vegas te slapen toen er plots werd aangebeld door iemand die beweerde een pakketbezorger te zijn. Amanda instrueerde de 'bezorger' om het pakketje achter te laten voor de deur, zodat ze het op een later moment af kon halen. Toen ze vijf minuten later de deur opendeed, werd ze verrast door twee mannen die zich om de hoek hadden opgesteld. De voormalig realityster uit De Gouden Kooi werd vervolgens in haar maag geschopt en kreeg een pistool op zich gericht, waarna de overvallers naar binnen liepen.

Mishandeling

"Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen. Ik voelde niets van de klappen, het enige dat ik schreeuwde, was: 'Kom niet aan mijn kind!', zo laat ze weten aan Privé. "Vegas had zich in de kast verstopt. Ik voel me zo verdrietig." Of de daders ook iets hebben buitgemaakt, is overigens niet bekend.

Overeenkomsten met eerdere zaken

Deze ernstige zaak heeft sterke overeenkomsten met de overval op Fred van Leer. De presentator werd een tijdje geleden ook opgeschrikt door twee mannen die zich voordeden als bezorgers van PostNL. Volgens eigen zeggen moest hij 'trappen voor zijn leven' om de mannen te verjagen. "Ik ben beneden tegen een zware bloempot gevallen. Ik heb geen klappen gekregen. Ze zijn niet mijn huis binnengekomen, alleen mijn trappenhuis", vertelde hij openhartig. Begin december werd duidelijk dat een van de mannen vastzat.

Lees verder