Allerlaatste BN’er toegevoegd aan Roast Panel Giel Beelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Allerlaatste BN’er toegevoegd aan Roast Panel Giel Beelen

Allerlaatste BN’er toegevoegd aan Roast Panel Giel Beelen

|
|

Laatste update:

Na een succesvolle eerste Nederlandse versie van The Roast Of… met Gordon vorig jaar (dat was natuurlijk om te gieren), is het volgende week tijd voor een langverwachte tweede editie. Radio-dj Giel Beelen zal hierin verbaal worden gesloopt door bevriende BN’ers, wiens namen de afgelopen weken langzaam doorsijpelden in de media. Vandaag heeft de laatste bekende Nederlander zich gemeld voor het panel.

Een snufje aardigheid

De eer komt toe aan rapper Lange Frans. Die stond direct te trappelen om mee te doen toen bekend werd dat Giel de volgende hoofdgast is die zich laat afzeiken in het programma van Comedy Central. Lange Frans is echter niet van plan om alleen maar harde woorden te gebruiken. "Ik heb mezelf aangemeld, omdat ik waarschijnlijk één van de weinige mensen ben die ook iets aardigs over hem kan zeggen", aldus de rapper.

Lekkere line-up

Eerder werd al bekend dat cabaretier Peter Pannekoek, Sylvana Simons, stand-upcomedian Henry van Loon en presentator Dennis Weening in het zogeheten Roast Panel plaatsnemen. Daarnaast zijn ook rapper Jebroer, Expeditie Robinson-kandidate Soundos El Ahmadi en radio-dj Kaj van der Ree van de partij om Giel voor schut te zetten. Gijs Staverman heeft als Roast Master de taak om de avond aan elkaar te praten.

Hard, harder, hardst

The Roast Of… komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, waar grote namen als Justin Bieber, Charlie Sheen en David Hasselhoff al eens hun hoofd op het hakblok legden.
The Roast Of Giel Beelen zie je 13 december om 20.30 uur op Comedy Central.

Lees verder