#AlleMannenHandinHand bereikt Suits-hoofdrolspelers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
#AlleMannenHandinHand bereikt Suits-hoofdrolspelers

#AlleMannenHandinHand bereikt Suits-hoofdrolspelers

|
|

Laatste update:

De hashtag #allemannenhandinhand, een ludieke actie van Barbara Barend naar aanleiding van de zware mishandeling van een homostel in Arnhem, was afgelopen week hartstikke trending in Nederland. Behalve veel BN’ers en politici die massaal gehoor gaven aan het initiatief, blijkt de strijd voor diversiteit nu ook grote buitenlandse sterren te hebben bereikt.

Mét hashtag

Niemand minder dan acteurs Gabriël Macht en Patrick Adams, hoofdrolspelers Harvey Specter en Mike Ross uit de succesvolle advocatenserie Suits, doen mee met de Nederlandse actie en zijn op Instagram hand in hand te zien. Macht plaatste vandaag een foto op zijn instagramaccount en gebruikte zelfs de hashtag #allemannenhandinhand.

Iets om trots op te zijn

De foto, die gemaakt is op de set van de serie, heeft inmiddels dik 120.000 likes. Hóe gaaf dat de actie na berichtgeving door CNN en meerdere Australische en Britse nieuwssites nu ook Hollywood heeft bereikt? Bést wel iets om trots op te zijn, vinden wij.

Zouden andere grote wereldsterren het voorbeeld van Macht en Adams volgen? We houden de boel nauwlettend voor je in de gaten.

Lees verder