Alle talkshowgasten op een rijtje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alle talkshowgasten op een rijtje

Alle talkshowgasten op een rijtje

|
|

Laatste update:

Het nieuwe televisieseizoen is begonnen en dat betekent dat ook de dagelijkse talkshows weer helemaal terug zijn. Deze gasten komen langs in DWDD, Pauw en RTL Late Night.

DWDD

Matthijs heeft Tim Hofman aan zijn zijde als tafelheer. Verder komt Twan Huys praten over WeinerGate: politicus Anthony Weiner is opnieuw in opspraak geraakt en nu wil zijn vrouw ook nog eens scheiden. Ook Wim Pijbes, die het Rijksmuseum voor Museum Voorlinden verruilde, komt langs. De Wereld Draait Door start om 19.00 op NPO1.

RTL Late Night

Jeroen in California: Songs of Life is een project waarin Jeroen van Koningsbrugge met verschillende BN’ers persoonlijke verhalen naar muziek vertaalde in LA. Racoon, Thomas Acda en Nicky Romero geven een voorproefje met Van Koningsbrugge in Late Night. Ook melkveehouders Jose en Herman komen langs om te vertellen over de problemen in de melkveehouderij. Om 22.29 begint RTL Late Night op RTL 4.

Pauw

Nieuwbakken politica Sylvana Simons schreef een brief aan De Volkskrant over het boerkiniverbod, waarover ze komt vertellen bij Jeroen Pauw. Slachtoffers van datingfraude Marlon (59) en Anja (59) dachten de ware te hebben gevonden, maar trapten in een val. Wilfred Genee praat over de leegloop bij de KNVB. Pauw zie je om 23.00 op NPO1.

Lees verder