Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw

Bingen maar: Alle seizoenen BzV staan nu online

|
|

Laatste update:

Deze maand kwam er een einde aan een van de meest spraakmakende seizoenen van Boer Zoekt Vrouw. Gelukkig hoeven we de BzV-kandidaten ook weer niet helemaal te missen: Bastiaan en Milou hebben zich ontpopt tot ware vloggers en Annemiek houdt ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met haar ‘Tour de Boer’. Maar omdat je nooit genoeg verliefde veehouders in je leven kunt hebben, staan sinds dit weekend ook de eerste drie seizoenen van het kijkcijferkanon online!

Compleet aanbod

Seizoen 1 tot en met 3 zijn in hun geheel te bekijken via de website van Boer Zoekt Vrouw. Hierin groeiden kandidaten als Agnes, Teus en Martijn uit van boeren tot beroemdheden. En met de toevoeging van de eerste drie seizoenen is het aanbod compleet: alle afleveringen van BzV zijn nu online terug te kijken!

Doe mee: Superguide pubquiz!

Heftige periode

Alsof dat nog niet genoeg is, bezoekt Yvon Jaspers oud-deelnemers van BzV in de ontroerende Boer Zoekt Vrouw Specials. Vanavond gaat zij langs de zorgboerderij van Willem. Hij was de eerste kandidaat die op zoek was naar een mannelijke geliefde. Ook boer Aad en zijn Ingrid krijgen bezoek van Yvon. Zij blikken terug op een heftige periode die flink wat druk legde op hun relatie...

Je ziet de Boer Zoekt Vrouw Special vanavond om 20.20 uur op NPO 1!

Lees verder