Yes: Alle acht seizoenen Homeland komen naar Videoland!

Door Redactie
Homeland, Videoland en Netflix

Goed nieuws voor alle fans van de hitserie Homeland! Vanaf 12 februari staan de afleveringen van het achtste seizoen namelijk niet alleen voor je klaar op Netflix... want ook Videoland krijgt de rechten.

Op diezelfde datum verschijnen ook seizoen 1 t/m 7 bij de streamingdienst van RTL.

Verdwenen series op Netflix

Dat is nog eens wat anders dan hoe we het jaar in gingen. Op 1 januari verdwenen de eerste zeven seizoenen van Homeland nog van Netflix en even leek het erop dat we het voortaan zonder de eerdere avonturen van Carrie Mathison moesten doen. Maar niets is minder waar! Nog diezelfde dag keerden de zeven seizoenen terug (in tegenstelling tot series als Gossip Girl en Prison Break) en binnenkort kun je die dus zowel op Netflix als op Videoland bekijken. Altijd fijn om een back-up te hebben als de ene streamingdienst een storing heeft!

De slechtste film op Netflix ooit is…

Trauma's in Afghanistan

Er staat de karakters in dit aankomende achtste seizoen dan ook nog een hoop te wachten. Spoilers: Geheimagent Carrie Mathison (Claire Danes) werd in het afgelopen seizoen zowat doodgemarteld, maar wist het ternauwernood te overleven. Amper hiervan bijgekomen, wordt ze door Saul Berenson opgebeld om te helpen bij de vredesbesprekingen met de Taliban. Zij heeft immers veel ervaring met Afghanistan. Ondanks haar twijfels, besluit ze haar oude vriend nog een keer te hulp te schieten. Als dat maar goed gaat! Lees hier alles over het achtste seizoen dat inmiddels al is uitgezonden op NPO3.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Homeland seizoen 1 t/m 8 zie je vanaf 12 februari zowel op Netflix als op Videoland.