Alle 150.966 Game of Thrones sterfgevallen in één epische video

Veronica Superguide logo
Alle 150.966 Game of Thrones sterfgevallen in één epische video

Alle 150.966 Game of Thrones sterfgevallen in één epische video

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ja, je leest het goed. Een of andere internetheld met te veel tijd om handen heeft alle sterfgevallen uit Game of Thrones op een rij gezet.

Dood en verderf

Conclusie: de serie is eigenlijk gewoon één grote sterfscène. Iedereen, maar dan ook iedereen, kan op ieder moment de pijp uit gaan. Dat er in de afgelopen zes seizoenen nogal wat doden zijn gevallen is dan ook een understatement. De teller staat inmiddels op een kleine 160 duizend. Heel wat meer dan wij verwacht hadden.

Je kunt de video hierboven bekijken. Nog even voor de duidelijkheid: bekijk ‘m op je eigen risico, zeker als je nog niet helemaal bij bent met Game of Thrones.

Seizoen 7

Vanaf 16 juli mogen we van seizoen 7 genieten. Als we de trailer mogen geloven dan (spoiler alert!) staan ons een paar epische veldslagen te wachten. Moeder der draken Daenerys landt in Westeros, waar de ijskoude Cersei regeert als koningin terwijl in Winterfell en omstreken Jon Snow is uitgeroepen tot King in the North. En oh ja, weet je nog dat twee van deze drie mensen eigenlijk familie van elkaar zijn? Gooi wat white walkers en draken in de mix en hoppa: zelfs de grootste GoT-hater is niet voor de tv weg te slaan.

Lees verder