All You need is Love Moederdag

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
All You need is Love Moederdag

Makers All You Need is Love komen met Moederdagspecial

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

"All You Need is Love... Love." Wekelijks zitten we weer met de zakdoekjes in de hand om te genieten van alle liefdesperikelen en -verhalen in All You Need is Love. Mocht jij er ook geen genoeg van krijgen, is er goed nieuws: er komt een heuse special aan!

"Op zaterdag 8 mei komt een speciale aflevering van All You Need is Love die geheel in het teken staat van Moederdag", onthult de RTL4-show nu al op Facebook.

Bijzondere verhalen

Voor die opnames zijn bijzondere verhalen nodig, dus pak snel je pen.. uh laptop erbij! "Is jouw moeder de allerliefste en wil je dit eens flink van de daken schreeuwen? Of verdient jouw moeder een speciaal gebaar, omdat ze er altijd voor je is. Dit is je kans om het op een bijzondere manier aan te pakken." Het enige wat je hoeft te doen, is contact opnemen met de redactie. "Wie weet komt Robert je helpen, zodat straks heel Nederland weet dat jouw moeder de allerbeste is." 

Nog meer spektakel

Het is voor de makers te hopen dat ze met deze Moederdagspecial net zoveel tongen losmaken als met de aflevering van gisteren. Zowel tijdens als na de uitzending raakten kijkers niet uitgepraat over het verhaal over Suzanne en haar ex-liefde Bas. Hij hield er tijdens een zwangerschap een tweede relatie op na, en heeft daar nu spijt van. Maar helaas, bij de Twitteraars heeft ie het verprutst. "Waarom geeft All You Need is Love aandacht aan een vreemdgaande man en doen ze net alsof hij een romantisch gebaar doet? Hij. ging. vreemd. Klaar", laat een kijker weten. 

Tja, het is te hopen dat de Moederdagspecial wat positievere reacties oproept. Bekijk hier de aflevering van gisteren terug.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder