De cast van All Stars

Veronica Superguide logo
De cast van All Stars

Nieuw seizoen hitserie All-Stars in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eerder dit jaar onthulde Danny de Munk dat er werd  gewerkt aan een gloednieuw seizoen van All Stars. Toch zal de nieuwe reeks er net iets anders uitzien dan de vorige seizoenen. Het gaat hier namelijk om een vervolg met de veelzeggende titel All Stars & Zonen. Hierin zien we hoe het de voetbalvrienden vergaat na de bioscoopfilm All Stars 2: Old Stars uit 2011!

Penningmeester

Schrijver en regisseur Jean van de Velde licht alvast een tipje van de sluier op: “We begonnen onlangs weer na te denken hoe het nou met onze mannen zou gaan. De helden van weleer zijn ouder geworden en staan nu achter de bar van de club, of zijn penningmeester geworden. Hun zoons zijn nu aan de bal!” Het is nog niet bekend welke acteurs als de nieuwe generatie All-Stars het veld zullen betreden.

Hero

Volgens BNNVARA zullen we veel bekende gezichten uit de bioscoophit uit 1997 terugzien in All Stars & Zonen. Toen werden de hoofdrollen vertolkt door onder anderen Antonie Kamerling, Danny de Munk en Thomas Acda. De afwezigheid van Kamerling als Hero zal ook zeker een rol spelen in dit nieuwe seizoen, zo belooft de producent.

Als alles volgens plan verloopt, verschijnt All Stars & Zonen dit najaar op televisie.

Lees verder