Alien-film Arrival belooft heel veel goeds

Veronica Superguide logo
Alien-film Arrival belooft heel veel goeds

Alien-film Arrival belooft heel veel goeds

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgens de critici die Arrival al hebben gezien, mogen we ons verheugen op een nieuwe klassieker in het genre van buitenaardse invasies. Kijk de trailer!

Dennis Villeneuve

Critici en festivalgangers staan in de rij om als eersten de nieuwe film te zien van regisseur Dennis Villeneuve, die zichzelf populair maakte met films als Sicario (2015) en Prisoners (2013). Voor de rollen in zijn sciencefiction-thriller Arrival kreeg hij Amy Adams (Man of Steel), Jeremy Renner (Avengers: Age of Ultron) en Forest Whitaker (Star Wars: Rogue One) aan boord. Van de geluksvogels die Arrival al hebben gezien, krijgt de film een 8,5 op IMDb en een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes.

Zie ook:

Arrival

In Arrival krijgt de mensheid te maken met mysterieuze gevaartes die uit de ruimte op de aarde neerdalen. De link met buitenaardse wezens en hun vliegende schotels is dan snel gemaakt. Taalkundige Louise Banks (Adams) wordt ingeschakeld om de vreemde geluiden te analyseren die uit de bouwwerken te horen zijn. Zijn het aliens? Proberen ze met ons te praten? Wordt de mensheid in zijn bestaan bedreigd? Gelukkig laat deze nieuwe trailer genoeg aan de verbeelding over, dus ook als spoilerhater kun je gerust op de playknop klikken.

Arrival gaat op 10 november in Nederland in première.

Lees verder