Alien: Covenant heeft nu ook een trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alien: Covenant heeft nu ook een trailer

Alien: Covenant heeft nu ook een trailer

|
|

Laatste update:

Na de poster waar alleen het onheilspellende woord RUN op staat, heeft 20th Century Fox zojuist een al even onheilspellende trailer van Alien: Covenant uitgebracht.

Alien: Covenant

Ridley Scott regisseerde Alien in 1979 en begon met Prometheus in 2012 aan een reeks prequels die de vragen moeten beantwoorden die hem sinds 1979 altijd hebben gefrustreerd. Waar komt die alien eigenlijk vandaan? Hoe is hij ontstaan? Hoe kwam hij in die ene buik terecht voor die iconische scène van bijna veertig jaar geleden?

Alien: Covenant is de eerste van drie films die Prometheus aan de originele Alien uit 1979 moeten gaan verbinden. In de film ontdekt de crew van het ruimteschip de Covenant een wereld waarvan ze denken dat het een onontdekt paradijs is, maar waar ze van het ene gevaar in het andere belanden. Bekend gezicht is inwoner David, de synthetische androïde die als enige de Prometheus-expeditie "overleefde".

Cast en première

Naast Michael Fassbender als David zien we onder anderen Katherine Waterston, James Franco, Guy Pearce, Danny McBride en Billy Crudup in Alien: Covenant, maar nog niet iedereen is al in deze trailer te zien. De film gaat op 18 mei 2017 in première.

Lees verder