Ali B

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B

Ali B maakt nummer over 1,5 meter afstand-regel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ali B maakte samen met Poke en Judeska een rapnummer over de 1,5 meter afstand die iedereen van elkaar moet houden. "Ik smeek jullie in naam van alle kwetsbare mensen en mensen uit de zorg... hou die 1,5 meter afstand."

Serieuze boodschap

'RTL Boulevard' grapte dat misdaadjournalist Alberto Stegeman de rapper erop 'betrapte' geen 1,5 meter afstand te houden, waarna een deel van de clip van 'Anderhalf' te zien was. Ondanks de grappige sketch maakt Ali B op Instagram duidelijk dat het een serieus onderwerp is. "We proberen het hier op een leuke manier duidelijk te maken en vinden dit een leuke video, maar het is wel een serieuze boodschap!"

Social distancing

Naast rapper Poke en Jandino Asporaat als Judeska hebben ook Carrie ten Napel, Albert Verlinde en Jeroen van der Boom meegewerkt aan het nummer. Ze spraken allemaal een deel van de plaat in. Meer BN'ers zetten zich op muzikale wijze in om mensen te overtuigen van social distancing, zo maakte Wilfred Genee - die onlangs nog uithaalde naar Bridget Maasland - een 'Blijf Binnen!'-variant op Marco Borsato's 'Binnen'.

Niet zo handig

Maar niet alle BN'ers laten zich even verstandig uit over het coronavirus. Doutzen Kroes bedankte de ziekte voor al het goeds dat het brengt en Gordon riep zijn volgers op tot hamsteren. Aii!

Lees verder