'Alec Baldwin moet stoppen met Trump-imitaties'

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'Alec Baldwin moet stoppen met Trump-imitaties'

'Alec Baldwin moet stoppen met Trump-imitaties'

|
|

Laatste update:

Het feit dat Donald Trump geinaugeerd is als president van de VS, betekent niet dat Alec Baldwin stopt met zijn befaamde imitaties. Zijn broer Stephen denkt daar anders over.

Stephen Baldwin

Stephen Baldwin, zelf ook acteur en bekend van onder meer The Usual Suspects, kon de sketches van zijn broer Alec voor Saturday Night Live in eerste instantie wel waarderen. Nu is hij er echter klaar mee: "Zijn act was grappig, maar inmiddels is het niet meer gepast de nieuwe president belachelijk te maken."

Trump

In tegenstelling tot zijn broer is Stephen juist een aanhanger van Trump. Aan Page Six vertelde hij dat “de tijd aangebroken is om Trump een kans te geven om te slagen en om de VS te herenigen.” Wat Stephen er ook van vindt, Alec is niet van plan om te stoppen met zijn Trump-sketches.

Alec Baldwin

Een dag na de inauguratie van Trump, vandaag dus, staat er een nieuwe sketch voor SNL op de planning. Maar Baldwin trekt zijn Trump-imitaties verder dan alleen die show, hij grijpt eveneens publieke gelegenheden aan om zijn sketches te doen. Alec is overigens niet de enige celebrity die Trump nadoet. Ook Jimmy Fallon, Johnny Depp en Meryl Streep maakten de kersverse president al eens belachelijk.

Lees verder