Alec Baldwin heeft genoeg van zijn Trump-imitaties

Veronica Superguide logo
Alec Baldwin heeft genoeg van zijn Trump-imitaties

Alec Baldwin heeft genoeg van zijn Trump-imitaties

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al smullen de kijkers van Saturday Night Live nog steeds van zijn Donald Trump-imitaties, Alec Baldwin zelf vindt dat het nu wel mooi geweest is .Dit vertelde hij aan het Amerikaanse dagblad USA Today. “Ik ben er klaar mee,” zo liet de acteur weten, toen hij gevraagd werd of hij komend seizoen weer de Amerikaanse president op de hak zal nemen, “Ik kan me niet voorstellen dat ik dat nog blijf doen”.

Privé-redenen

De reden hiervoor is niet dat Alec genoeg heeft van de rol op zich, maar vanwege het feit dat zijn optredens in het populaire comedy-programma hem in het weekend bij zijn familie weghielden. “Mijn vrouw en ik hebben een jaar geleden een zoontje gekregen, en sinds zijn geboorte probeer ik minder te werken omdat ik er wil voor zijn voor mijn vrouw en kinderen. SNL nam mijn weekenden in beslag, en weekenden gaan nu dierbaar voor me worden omdat ik die met de kinderen door kan brengen”, zo legt Baldwin uit.

Vrezen voor zijn veiligheid

De meningen hierover zullen sterk uiteenlopen; links Amerika genoot immers van Baldwins treffende Trump-imitatie, en zal zijn aanwezigheid in SNL zeker missen. Rechts Amerika, waaronder ook Alecs eigen broer Stephen, moest er niets van hebben en zal maar wat blij zijn dat de populaire imitator er niet meer bij is. Trump zelf kon er helemaal niet om lachen, de Oranje Mafkees in het Witte Huis twitterde vrijwel elke keer nadat Baldwin hem belachelijk maakte hoe slecht 'ie het wel niet vond. Mede hierdoor ging Baldwin vrezen voor zijn eigen veiligheid.

Lees verder