Albert Verlinde in Shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Albert Verlinde in Shownieuws

Albert Verlinde reageert op aangifte Humberto Tan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Albert Verlinde kwam gisterenavond in Shownieuws eindelijk met een reactie op de aangifte die Humberto Tan tegen 'm deed. Volgens Albert was het niet zijn bedoeling om Humberto "op één hoop gooien" met alle gebeurtenissen rondom The Voice.

Albert noemde Humberto die "avances maakte" richting vrouwelijke talkshowgasten in de vorm van appjes - iets dat hij overigens niet terugnam - als "voorbeeld van de bedrijfscultuur die toen bij RTL heerste", zo legde hij gisterenavond uit. Hij had zich "daarmee niet gerealiseerd dat mensen dit in het weekend van die zware verdachtmakingen op één hoop" zouden gooien met The Voice en wijt dat aan "de dynamiek van de afgelopen dagen".

'Geen ongepast gedrag'

De showbizzdeskundige benadrukte dat hij nooit had gezegd dat Humberto zich schuldig maakte aan ongepast gedrag. Hij neemt het verhaal, over de vermeende appjes naar vrouwen die Humberto leuk zou vinden, niet terug. Albert zegt daar een bron voor te hebben, iets dat eergisteren, toen hij het voor het eerst vertelde, niet echt duidelijk was. 

Humberto woest

Humberto is niet van plan om zijn aangifte tegen Albert in te trekken, zegt hij tegen het ANP. "Het is nu aan het OM." De oud-presentator van RTL Late Night zat gisteren fel te twitteren over de zaak: hij noemde de woorden van Albert 'kolder' en 'pure smaad'.

Albert Verlinde reageert op aangifte Humberto Tan

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder