Albert Verlinde bij premiere Lazarus

Veronica Superguide logo
Albert Verlinde bij premiere Lazarus

Albert Verlinde is open genoeg geweest over zijn liefdesleven

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Albert Verlinde wil niet meer praten over zijn eigen liefdesleven. Hij vindt dat hij in het verleden open genoeg geweest is en wil dat nu niet meer. Wel laat hij zich nog even kort uit over Onno Hoes.

"Ik doe mijn ding"

Albert Verlinde was vandaag te gast in het NPO Radio 1-programma De Perstribune. Aldaar ging het onder meer over het liefdesleven van de entertainmentdeskundige. Albert meent dat hij in het verleden open genoeg is geweest. Bijvoorbeeld tijdens de ophef die ontstond toen zijn man Onno Hoes al zoenende met een andere man werd gespot. Albert houdt tegenwoordig echter liever geheim hoe het op liefdesgebied is gesteld: “Ik heb op een gegeven moment gewoon de keuze gemaakt: ik doe mijn ding en ik heb het buitengewoon naar mijn zin en ik ben zeer gelukkig, maar ik ga er niet meer over zeggen.”

Hoe is het met Albert en Onno?

Of nou ja… Albert wil nog wel graag even kwijt dat er van de verhalen dat hij en Onno het weer voorzichtig aan het proberen zijn niets klopt: “We zijn altijd heel goed bevriend gebleven, altijd maatjes gebleven en dat is het. We zijn vooral blij dat we elkaar, na alles wat er is gebeurd, na 25 jaar niet zijn kwijtgeraakt.” Bijkomend effect is dat Albert door zijn eigen ervaringen anders is gaan kijken naar het entertainmentnieuws. Hij snapt nu beter wat “de impact is van iets roepen op tv”. Die impact had hij eerder namelijk onderschat.

Desalniettemin komt Albert toch nog regelmatig in opspraak om zijn uitspraken… Neem dit akkefietje met Sander Schimmelpenninck! Ook haalde de entertainmentdeskundige laatst nog flink uit naar Gordon en columniste Angela de Jong...

Lees verder