Albert Verlinde haalt keihard uit naar ‘lafbek’ Jensen

Veronica Superguide logo
Albert Verlinde haalt keihard uit naar ‘lafbek’ Jensen

Albert Verlinde haalt keihard uit naar ‘lafbek’ Jensen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds Robert Jensen vorig jaar terugkeerde op de buis met zijn talkshow, houdt hij de gemoederen flink bezig (ook al kijkt er absoluut geen miljoenenpubliek). Na ruzies met verschillende BN’ers, slaat er nu weer een terug: Albert Verlinde.

Showbizzkoning Verlinde besprak gisteren in 6 Inside nog een keer alle relletjes rond Jensen en noemde hem een “lafbek”. “Ooh, ik vind het soms zo lekker dat ik zelf niet hoef los te gaan op die vreselijke Robert Jensen”, begon Albert. Om het vervolgens toch te doen. “Het is de vreselijkste man van heel Hilversum.”

Soundos-rel

Aanleiding voor Albert om tóch los te gaan, was het relletje met Soundos. De redactie van Jensen wilde de comédienne graag in de show hebben, maar zij wilde dat absoluut niet. “Ik laat nog liever mijn teennagels eruit trekken zonder verdoving”, klonk haar snoeiharde reactie.

Lafbek

Verlinde ging vervolgens nog even keihard door met Jensen-bashen. “Het is een belletjetrekker. Schelden voor de deur en als je naar buiten komt, dan zit ‘ie drie blokken verderop een beetje zielig achter een heg te zeuren.” Ook noemt Verlinde Jensens show een “reservaat” waarin niemand hem tegenspreekt en hij “alles kan gaan roepen”. Aii…

Jensen Podcast

Anyway: Jensen gaat onverminderd door met provoceren in zijn show. Maar: ook zijn podcasts zijn inmiddels nogal berucht. In de nieuwste gaat hij los op Georgina Verbaan, die hij onder meer zijn “domste gast ooit” noemt. Aanleiding? Onderstaande tweets van Verbaan.

Lees verder