Albert Verlinde en Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Albert Verlinde en Humberto Tan

Albert Verlinde door het stof na beschuldiging tegen Humberto: 'Idiote uitspraken'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren bood Albert zijn excuses aan omdat hij Humberto Tan vorige week beschuldigde van ‘ongepaste appjes sturen naar vrouwen’ tijdens zijn RTL Late Night-dagen. Dit deed hij naar aanleiding van de ophef rond The Voice of Holland.   

Albertlogy

Humberto sleept het Shownieuws-gezicht voor de rechter, maar hoewel Albert hem niet ‘op een hoop wilde gooien met de misstanden rond TVOH’, nam hij het verhaal niet terug. Een goed weekje later zegt hij toch sorry. “Het is nu ruim een week geleden dat ik die belachelijke en stomme uitspraken deed over Humberto Tan.Veronica Superguide-columnist Rob Goossens zei eerder dat Albert ‘donders goed wist wat hij zei’ en dat lijkt hij nu zelf ook te beseffen. “Ik wil echt hierbij zeggen dat ik ongelofelijk veel spijt heb en mijn oprechte excuses aanbied aan Humberto voor die idiote, domme uitspraken.

Smaad maakt kwaad

De opmerkingen die Albert Verlinde maakte, vielen niet bepaald goed bij Humberto. “Het is binnen RTL – en we hebben het verhaal Dionne Stax meegemaakt – ook wel bekend dat Humberto de neiging had om vrouwen die leuk waren, om daar contact mee te zoeken na de uitzending”, beweerde Albert toen.

Waarom vertelde hij dat? “Niet om Humberto te naaien, maar omdat ik weet dat er mensen bij het programma weg zijn gegaan die zeiden: ‘Het lijkt wel of ik hier meer een datingshow zit te produceren dan een talkshow.’

Na de aflevering van #BOOS vonden er veel ontwikkelingen plaats rond The Voice of Holland. Lees hier alle acties en reacties omtrent The Voice.

Lees verder