Albert verlinde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Albert verlinde

Albert Verlinde verwacht dramatische kijkcijfers voor Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Albert Verlinde denkt dat de kijkcijfers van Chateau Meiland flink gaan dalen met de komst van het nieuwe seizoen. Dat vertelde de showbizzdeskundige gisteren in Shownieuws.

Drama voor kijkcijfers

Albert Verlinde verwacht deze dalende kijkcijfers door de huizenjacht van Erica en Martien in het nieuwe seizoen: “Die hele programmareeks staat in het teken van hun huizenzoektocht, maar wij hebben vandaag al weten te ontdekken waar dat huis is en waar ze uiteindelijk een bod op gedaan hebben.” Fans weten nu dus het resultaat van de huizenjacht, waardoor ze volgens Albert Verlinde geen interesse meer zouden hebben in het nieuwe seizoen.

Nieuw optrekje

Vanwege een probleem met de bestemmingsplannen kon de familie niet in Hengelo blijven en moesten ze op zoek naar een nieuw optrekje. Inmiddels is het nieuwe huis van Erica en Martien bekend geworden. Maxime zal niet meeverhuizen, want zij heeft een eigen plekje gevonden met haar vriend Leroy.

Monopoly met de Meilandjes

Het nieuwe huis betekent dat Martien inmiddels drie huizen op zijn naam heeft staan. Albert Verlinde kijkt op van de financiële middelen van de familie: “Als je dat bij elkaar optelt, zijn de Meilandjes een soort Monopoly gaan spelen. Ze hebben een hele straat.” Volgens Albert zijn ze inmiddels een steenrijke miljonairsfamilie geworden met een paar miljoen euro aan vastgoed.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Een hectisch seizoen

Krijgt Albert Verlinde gelijk of zullen de Meilandjes de kijker blijven fascineren met hun huizenjacht? Het nieuwe seizoen schijnt in ieder geval een hectische reeks te worden!

Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart weer wekelijks op maandag én donderdag (vanaf 11 maart) om 20:30 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl. Chateau Meiland is daarnaast ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.

Lees verder