Amanda Seyfried en Meryl Streep in Mamma Mia!

Veronica Superguide logo
Amanda Seyfried en Meryl Streep in Mamma Mia!

Al 100.000 bezoekers voor Mamma Mia: Here We Go Again

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Mamma Mia: Here We Go Again ging donderdag in première, maar is nu al een hit. De zonnige feelgoodfilm heeft al ruim 100.000 bezoekers getrokken!

‘The winner takes it all’, zong ABBA al in 1980. Bijna veertig jaar later lijkt het erop dat de Zweedse popgroep opnieuw aan de winnende hand is. De ABBA-musical Mamma Mia: Here We Go Again ging namelijk donderdag officieel in première in de Nederlandse bioscopen, maar heeft nu al ruim 100.000 bezoekers getrokken. Gisteravond alleen al trok de film 30.000 bezoekers. Bij de voorvertoningen was de film al goed voor 70.000 kaartjes.

Grote sterren

Mama Mia: Here We Go Again heeft inmiddels al 850.000 euro in het laatje gebracht. Het eerste deel kwam tien jaar geleden uit en was toen ook al een grote bioscoophit. Aan de succesformule is dan ook niet gemorreld. Net als in het eerste deel vormen ABBA-liedjes de basis voor een vrolijke filmmusical vol grote sterren en romantische avonturen. Onder anderen Meryl Streep, Colin Firth en Cher zingen en dansen de sterren van de hemel in dit swingende vervolg!

Mama Mia! Here We Go Again draait nu in de bioscopen.

Lees verder