Airen Mylene stort zich vol op Hart in Aktie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Airen Mylene stort zich vol op Hart in Aktie

Airen Mylene stort zich vol op Hart in Aktie

|
|

Laatste update:

Vanaf 15 maart komt SBS terug met het hartverwarmende programma Hart in Aktie. Airen Mylene wordt het gezicht van de show en helpt Nederlanders met verschillende probleemsituaties op weg.

Hart in Aktie

Het is al een tijd geleden dat Hart in Aktie in het leven werd geroepen. In 2000 verscheen het programma, een spin-off van Hart van Nederland, voor het eerst op tv. Dit was tevens bij SBS6. “Wij merken dat Hart in Aktie in het land nog steeds enorm leeft. Als we iemand benaderen, dan voelt de persoon die ons geschreven heeft zich echt gehoord en degene die de helpende hand krijgt toegereikt is totaal verrast”, vertelt Airen Mylene. 

Nieuwe klus

Met haar nieuwe klus voor SBS treedt Mylene treedt in de voetsporen van Wendy van Dijk, Natasja Froger en Leontine Borsato. “Hart in Aktie is een programma dat mij nu al niet meer loslaat. Dankzij de bijzondere mensen die ik mag ontmoeten, wordt mijn blik op de wereld verbreed”, aldus het SBS-gezicht, dat bij het grote publiek vooral bekend is door Shownieuws en haar deelname aan Wie Is De Mol?

15 maart op SBS6

Hart in Aktie werd in 2003 bekroond met een Gouden Televizier-Ring en het programma is nog steeds populair bij de kijker. De hulpvragen stroomden binnen op de redactie. Hiermee zijn een aantal prachtige afleveringen gemaakt, die elke woensdag om 20.30 te zien zijn op SBS6. De eerste zie je op 15 maart. 

Lees verder