• Nieuws

Ai! Boerderij uit Het Roer Om alweer te koop…

Het Roer Om

In Het Roer Om zagen kijkers dat Wilco en Patricia hun kinderen meesleepten naar Frankrijk, om daar hun droom te verwezenlijken. Helaas bleken de kinderen ándere plannen te hebben en staat de boerderij alweer te koop…

Wilco en Patricia vertrokken vanuit Nederland naar Frankrijk om een melkveebedrijf over te nemen. Het is weer eens wat anders dan een 'bed and breakfast'! Wilco komt uit een boerenfamilie, maar had nooit zijn eigen boerderij. Samen met zijn gezin bracht hij hier verandering in, maar dat mocht niet lang duren.

Het veevoer blijkt giftig, waardoor de ene koe na de andere omvalt en regen dreigt de maïsoogst te verpesten. Daarnaast is de droom van Wilco en Patricia níét de droom van hun kinderen Jeffrey en Xin. Xin gaf al aan dat ze haar vriendinnen tóch wel heel erg zou missen. Jeffrey wil enerzijds wel melkveehouder worden, maar heeft nog een liefde: de muziek.

Ai! Boerderij uit Het Roer Om alweer te koop…

Het Roer Om: toch hard werken, zo’n boerderij!

De jongeren misgunnen hun ouders hun droom niet, en verhuizen daarom maar mee naar Frankrijk. Toch lijken ze daar niet echt gelukkig… Jeffrey wéét na zijn eindexamen nog niet precies wat hij wil doen en Wilco had er eigenlijk op gerekend dat Jeffrey hem full-time zou helpen. “Dat wordt nog wel even een dingetje hoor!”

Bericht wordt geladen...

Xin gaat ook weer terug naar Nederland, tot teleurstelling van Wilco en Patricia. Met z’n tweeën een hele boerderij runnen wordt wel héél lastig. “Dat was niet ons plan van tevoren…” Ja, het is altijd belangrijk dat je kids de droom óók delen!

Ai! Boerderij uit Het Roer Om alweer te koop…
Bericht wordt geladen...

Wéér het roer om: boerderij te koop

Met veel pijn, moeite en zweet hebben Wilco en Patricia de boerderij eindelijk ‘up and running’ (en rendabel!) gekregen, maar toen ontdekten ze dat ze het toch niet met z’n tweeën redden. SBS maakte bekend dat het boerenbedrijf alweer te koop staat.

C’est une catastrofe!

Hoewel het stel redelijk goed voorbereid was (ze spreken zelfs een beetje Frans!) bleek hun Bretonse droom uiteindelijk toch niet bij hun kinderen te passen. ‘Met pijn in het hart’ nemen ze afscheid van Frankrijk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Het Roer Om elke zaterdag op SBS6, vanaf 21:30 uur.