Adrien Brody in hartverwarmende H&M-kerstfilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Adrien Brody in hartverwarmende H&M-kerstfilm

Adrien Brody in hartverwarmende H&M-kerstfilm

|
|

Laatste update:

Kerstreclames zijn hot! Ook H&M waagt zich aan een warm kerstverhaal en heeft hiervoor twee grote namen weten te strikken.

Eerder bracht De Bijenkorf al zoete beelden uit in hun Castle of Dreams commercial, en zie het maar eens droog te houden bij de ontroerende reclame van Edeka. Nu waagt ook H&M zich aan een kerstverhaal.

Come Together

Hiervoor hebben ze niemand minder dan regisseur Wes Anderson (die 4 Oscars won met zijn film The Grand Budapest Hotel) en acteur Adrien Brody weten te strikken. Het verhaal, waarin Brody de conducteur vertolkt, speelt zich af in een trein die op kerstavond vertraging oploopt door winters weer.

“De treinreis, geregisseerd door Wes Anderson, is het perfecte decor voor H&M’s holiday collectie; relaxed, draagbaar en elegant. Het gaat om de combinatie van relaxte en feestelijke kleding en om tijd door te brengen met geliefden,” aldus Pernilla Wohlfahrt, H&M's Head of Design en Creative Director.

Hartverwarmende boodschap

In de film zien we reizigers die hun geliefden willen opzoeken voor de feestdagen, maar door het winterse weer loopt de trein urenvertraging op. “Dit verhaal vertelt hoe belangrijk het is, meer dan ooit tevoren, dat we de wereld een stukje beter kunnen maken door bijvoorbeeld een onbekend persoon een knuffel te geven”, zegt acteur Adrien Brody.

Lees verder