Adam Zkt. Eva VIPS gaat bijna van start

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Adam Zkt. Eva VIPS gaat bijna van start

Adam Zkt. Eva VIPS gaat bijna van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wie de BN'ers zijn die voor Adam Zkt. Eva VIPS uit de kleren gaan, dat wisten we al. Nu weten we ook wanneer we hen in hun adams-, dan wel evakostuum mogen bewonderen.

C-sterren

Toen het nieuws naar buiten kwam dat de naakte datingshow ditmaal wordt 'gedaan' met Bekende Nederlanders, was natuurlijk iedereen benieuwd wie zich daaraan waagde. "Dat worden vast c-sterren, uit andere realityprogramma's", leek een beetje de gedachte.

Kandidaten

Maar dat viel reuze mee. Oke, wellicht gaat er bij de namen Curt Fortin (acteur uit onder meer Malaika en het Huis Anubis), Chaira Borderslee (musicalster) en Kasia Dolkowska (realityster) niet direct een belletje rinkelen. Maar Cassius Verbond uit boyband B-Brave is alweer een stukje bekender en dan hebben we ook nog Tony uit Oh Oh Cherso en zwemkampioene Inge de Bruijn.

18 mei

Hoe ze het ervanaf gaan brengen in hun nakie en of ze de liefde gaan vinden met een andere eilandbewoner, dat kun je zien in het nieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva dat gepresenteerd wordt door Dennis Weening. Vanaf 18 mei elke donderdag om 20.30 op RTL 5.

Lees verder