Adam Zkt. Eva keert terug met zes kersverse BN’ers!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Adam Zkt. Eva keert terug met zes kersverse BN’ers!

Adam Zkt. Eva keert terug met zes kersverse BN’ers!

|
|

Laatste update:

RTL heeft weer een paar BN’ers zover gekregen om hun edele delen te showen op de Nederlandse televisie. Je leest het goed. Het tweede seizoen van Adam zkt. Eva VIPS is officially a go!

RTL zoekt singles!

Dat betekent dat RTL ook op zoek is naar nieuwe kandidaten! Dus: heb jij altijd al het idee gehad dat je pas echt goed tot je recht komt als je met een bungelende leuter rondhuppelt over goudwitte tropische stranden? Heb je altijd al een BN’er aan de haak willen slaan? Dit is je kans! Je kunt je namelijk nu opgeven op de website van Warner Bros.

'Tropisch avontuur'

Wie van Neerlands finest dit keer zijn of haar schaamte hardhandig het raam uitgooit en hun schaamstreek opmaakt voor een ‘tropisch avontuur’ is nog niet bekend. Wanneer de realityserie terugkeert is nog niet bekend. 

Adam zkt. eva vips

Vorig jaar deden Inge de Bruijn, Tony ‘Sterretje’ Wyczynski, Cassius Verbond, Chaira Borderslee, Curt Fortin en Kasia Dolwoska mee aan het datingprogramma. De Bruijn spande de kroon met een kleine 750.000 kijkers. Dolkowska was het minst populair: 370.000 mensen stemden af op haar aflevering.

Lees verder