Adam Sandler, nieuwe deal, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Adam Sandler, nieuwe deal, Netflix

Netflix-kijkers zijn nog lang niet van Adam Sandler af

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Adam Sandler gooide al hoge ogen met Jennifer Aniston in Murder Mystery en is sinds vandaag op Netflix te zien in Uncut Gems, maar dat is niet het enige wat we van de acteur te zien krijgen. De acteur en zijn productiemaatschappij hebben een nieuwe deal gesloten met Netflix, meldt Variety.

Deze deal houdt in dat Adam Sandler en zijn productiebedrijf nog minstens vier films mogen maken voor Netflix. Gesproken wordt over in ieder geval een Halloween-film en een animatiefilm. Eén ding is zeker: we zijn dus nog lang niet van de acteur af, gelukkig maar.

Succes met Jennifer

En dit succes komt niet zomaar uit de lucht vallen. Murder Mystery, waarin Adam Sandler met Jennifer Aniston te zien is, blijkt de best bekeken film op Netflix in de Verenigde Staten te zijn. Niet zo gek ook, want alleen al in de eerste drie dagen werd deze film al door 31 miljoen gezinnen gekeken. Netflix meldt verder dat er door hun gebruikers in totaal al twee miljard uur naar de films van Sandler is gekeken. Wauw, moet je nagaan wat je allemaal in die uren kan doen! In ieder geval naar deze 5 topfilms met Adam Sandler kijken.

Lees verder