Brad Pitt in space! Ad Astra krijgt eindelijk eerste trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brad Pitt in space! Ad Astra krijgt eindelijk eerste trailer

Brad Pitt in space! Ad Astra krijgt eindelijk eerste trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Fox heeft zojuist EINDELIJK een eerste trailer voor de film Ad Astra uitgebracht. In de hoofdrol zie je Brad Pitt. Ad Astra is vanaf 20 september in de bioscoop te zien.

Brad Pitt moet aarde redden in Ad Astra

In Ad Astra zien we hoe astronaut Roy McBride (Brad Pitt) naar de buitenste regionen van het zonnestelsel reist. Hij probeert niet alleen zijn vermiste vader te vinden - die op zoek was naar buitenaards leven - maar tegelijkertijd ook nog even een mysterie te ontrafelen dat het voortbestaan van onze planeet bedreigt! Het zou echter zomaar kunnen dat die twee dingen samenhangen… Naast Brad Pitt zijn ook Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Jamie Kennedy en Donald Sutherland te zien in Ad Astra.

De meest realistische ruimtereis ooit?

Het was oorspronkelijk de bedoeling om Ad Astra al in mei uit te brengen. Helaas vroegen de spectaculaire visuele effecten om meer tijd. Regisseur James Gray vertelde Collider eerder al dat hij met deze film de meest realistische ruimtereis ooit wil neerzetten. Of ons geduld beloond wordt, kunnen we deze herfst ontdekken. Ad Astra draait namelijk vanaf 20 september in de bioscoop. Kun je niet zo lang wachten op een shot Brad Pitt? Gelukkig zie je de acteur eerst nog langskomen in Once Upon A Time In Hollywood. Ook mag je je gelukkig toch nog verheugen op een vervolg op World War Z!

Lees verder