Taraji P. Henson

Veronica Superguide logo
Taraji P. Henson

Empire-actrice Taraji P. Henson had suïcidale gedachtes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actrice Taraji P. Henson ging eerder dit jaar door een erg moeilijke periode, zo onthult ze in haar Facebookshow Peace Of Mind With Taraji. Ze vertelt daarin dat ze na heeft gedacht over zelfdoding.

De Hidden Figures-actrice deelt haar verhaal om zo anderen te helpen. “Ik schaamde me een beetje, want ik wilde niet dat mijn vrienden dachten dat ik gek was. Maar toen ik het er eenmaal uit had gegooid, voelde ik me zoveel beter en wist ik dat ik het niet zou doen.”

Wapen in huis

Er waren dagen waarop ze niet uit bed kon komen. “Toen begon ik eraan te denken om er een einde aan te maken.” Ze vertelt over het wapen in haar huis. “Ik dacht: ik kan dat nu pakken dan is het allemaal over.”

Taraji heeft een 26-jarige zoon. “Ik dacht: hij is volwassen, hij komt er wel overheen.”

Keerpunt

Het keerpunt kwam toen ze een vriendin vertelde over haar gedachtes. “Ik had me teruggetrokken. Mensen belden me maar ik nam gewoon niet op, het kon me niet schelen. Maar op een gegeven moment toen ik toch met een vriendin sprak wist ik dat ik het moest zeggen.”

Heb jij hulp nodig? Chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Lees verder