Acteurs The Walking Dead eren overleden superfan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Acteurs The Walking Dead eren overleden superfan

Acteurs The Walking Dead eren overleden superfan

|
|

Laatste update:

Hoe meedogenloos de acteurs van The Walking Dead soms ook lijken, buiten de set om hebben ze een hart van goud!

Succes

Hoe goed de acteurs en het scenario ook zijn, uiteindelijk zijn het de fans die bepalen of een serie succesvol wordt of niet. Dat beseft de cast van The Walking Dead zich gelukkig ook. Ondanks hun wereldwijde succes, zijn ze dan ook niet te beroerd om tijd vrij te maken voor hun grootste fans. Onlangs overleed superfan Lisa Williams aan longkanker en de acteurs van de hitserie namen op ontroerende wijze afscheid van haar.

Innig

Zo deelde Jeffrey Dean Morgan, die de rol van de sadistische Negan speelt, een foto op Twitter waarop hij Lisa innig omhelst. Daarbij schrijft hij onder meer: “We zijn heel gezegend dat we heel veel geweldige en speciale mensen ontmoeten. Lisa stak eruit als een van de besten. We zullen haar allemaal missen.”

Ook Jordan Woods-Robinson, in de serie beter bekend als Eric, deelde zijn medeleven op Twitter: “De wereld heeft vandaag iemand met een enorme positieve energie verloren. Rust in vrede, Lisa.”

Goede doel

Norman ‘Daryl’ Reedus plaatste een foto van hem en Lisa op Instagram. Daarbij schreef hij: “Je was altijd zo cool en had voor iedereen een glimlach.” Lisa zamelde onder de naam Team Andy Lincoln geld in voor Barnardo, een organisatie die zich inzet voor minderbedeelde kinderen. Walking Dead-acteur Andrew Lincoln, die de rol van Rick speelt, is de ambassadeur van Barnardo. In totaal zamelde Lisa ruim 36.000 dollar in voor dit goede doel. Geen wonder dat ze een onvergetelijke indruk heeft gemaakt op de mensen die haar kenden. 

Lees verder