Stellan Skarsgård bij Golden Globes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stellan Skarsgård bij Golden Globes

Acteur Stellan Skarsgård wil ook Mamma Mia! 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Honey, honey, honey, goed nieuws! Zou acteur Stellan Skarsgård benaderd worden voor een derde deel van Mamma Mia!, dan zou hij zonder twijfel 'ja' zeggen! De acteur won een Golden Globe voor zijn rol in Chernobyl en bij de uitreiking vertelt hij over zijn interesse in Mamma Mia! 3

Here we go AGAIN 

De 68-jarige Stellan vertelt bij de uitreiking aan de pers dat hij een derde deel wel ziet zitten: "We hadden zo veel plezier tijdens de opnames van deze films. Dus ik zou het zeker overwegen, ja." De acteur speelde Bill Anderson en in het tweede deel vertolkte hij nog een extra rol: de tweelingbroer van Bill. Vorig jaar liet ook Björn Ulvaeus, de voorman van ABBA, weten dat hij enthousiast is over een derde deel van Mamma Mia! Betekent dit dan dat we echt een derde deel kunnen verwachten? We hopen het wel! 

Mamma Mia! 

Het is inmiddels alweer bijna 12 jaar geleden dat het eerste deel van Mamma Mia! uitkwam. Amanda Seyfried, die een héle grote Marvel-rol heeft afgewezen, speelt als Sophie de hoofdrol in de filmreeks. Hopelijk is zij ook enthousiast om mee werken aan een nieuw deel, want wij kunnen niet wachten op een nieuwe Mamma Mia!-film met alle heerlijke nummers van ABBA. 

Lees verder