Huub Stapel in Zwarte Tulp

Veronica Superguide logo
Huub Stapel in Zwarte Tulp

Acteur Huub Stapel scheldt Yvon Japsers uit voor 'dom wicht'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Flikken Rotterdam-acteur Huub Stapel haalt enorm uit naar Boer zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers. Hij noemt haar zelfs een "dom wicht". 

Dat vertelt Stapel in een interview met het AD naar aanleiding van zijn boerentheaterstuk Hanna van Hendrik (waar ook echte koeien aan meedoen). Wanneer de interviewster Stapel vraagt naar 'de boerenromantiek die Yvon Jaspers ons voorspiegelt', schiet hij uit zijn slof. 

'Yvon Jaspers is een koe'

Stapel laat werkelijk niets over van de BzV-presentatrice. "Yvon Jaspers is de grootste koe die ik ooit op televisie heb gezien", vertelt de acteur (die zich recent ook uitliet over het vermeende racisme in Flikken Rotterdam). "Wat een dom wicht zeg. Allereerst is er niets romantisch aan, op die boerderijen: het is knoerthard werken om te overleven en financieel het hoofd boven water te houden. Vechten."

ForFarmers-rel

Ook merkt hij nog even fijntjes op wat hij van Yvons veelbesproken schnabbel en Pauw-interview (filmpje hierboven) vindt. "Jaspers incasseert tonnen voor haar schnabbel bij ForFarmers en vervolgens huilt ze krokodillentranen bij Jeroen Pauw als iemand daar wat van zegt. Ze moet zich doodschamen, wat een vertoning zeg." 

Yvon en Pauw

Eerder reageerde Jeroen Pauw zelf ook al op zijn opvallende gesprek met Jaspers. Hij hoopte dat ze zelf in zou grijpen om haar leed te relativeren. De nabestaanden van Anne Faber zaten namelijk tegenover haar. Yvon zelf wil vooralsnog helemaal nergens op reageren. 

Lees verder