Acteur De Luizenmoeder haalt hard uit naar RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Acteur De Luizenmoeder haalt hard uit naar RTL Boulevard

Acteur De Luizenmoeder haalt hard uit naar RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

RTL Boulevard schreef dat De Luizenmoeder weer iets mindere kijkcijfers gehaald dan de vorige aflevering. Dat schoot schrijver en acteur Diederik Ebbinge in het verkeerde keelgat!

Duizelingwekkend

Gisteravond was De Luizenmoeder opnieuw het best bekeken programma van de zondagavond. Ruim drie miljoen kijkers zagen hoe de staf van De Klimop worstelde met een nieuw lespakket over seksuele voorlichting. Ondanks de duizelingwekkende kijkcijfers, was het de tweede week op rij waar het kijkcijferkanon iets inleverde ten opzichte van het hoogtepunt van 3,5 miljoen lineaire kijkers. RTL Boulevard schreef dan ook: ‘De kijkcijfers Luizenmoeder weer iets lager.’ Maar dat viel niet bepaald in goede aarde bij Diederik Ebbinge, de schrijver en acteur in de hitserie.

Zuur

‘NIEUWS: Nul RTL programma’s in kijkcijfer top-tien’, reageerde Ebbinge op de tweet van RTL Nieuws. De reactie riep gemengde gevoelens op bij zijn volgers. Aan de ene kant heeft RTL gewoon gelijk, aan de andere kant is de negatieve insteek een beetje zuur. Zeker als je bedenkt dat de commerciële zender zelf de echte verliezer is van de zondagavond. RTL Boulevard was gelukkig de beroerdste niet en trok via het sociale netwerk het boetekleed aan.

Lees verder