Achtste deel Fast and the Furious onthult titel én teaser

Veronica Superguide logo
Achtste deel Fast and the Furious onthult titel én teaser

Achtste deel Fast and the Furious onthult titel én teaser

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zojuist werd bekend dat het achtste deel in de populaire straatrace-serie The Fate of the Furious gaat heten. Een korte teaser bereidt ons alvast voor op de trailer die zondag online verschijnt!

Furiosa

Het achtste deel van The Fast and the Furious heeft sinds vandaag een officiële titel: The Fate of the Furious. Zondag verschijnt de eerste trailer online, maar als zoethoudertje hebben de makers nu al een korte teaser op YouTube gezet. Daarin zien we weer een aantal bekende gezichten, zoals Vin Diesel als Dominic Toretto en Dwayne Johnson als Hobbs. Ook Jason Statham en Kurt Russell zullen terugkeren in The Fate and the Furious. Hoogste nieuwe binnenkomer is niemand minder dan Charlize Theron, alias Furiosa uit Mad Max: Fury Road, als Cipher!

In The Fate of the Furious komen Dominic en zijn gang tot de conclusie dat autorijden bijdraagt aan de opwarming van de aarde en gaan ze op zoek naar duurzamere middelen van transport, zoals ligfietsen en luchtballonnen. Geintje natuurlijk, over de plot is op het moment van schrijven nog niks bekend, maar who cares? Fans van de succesvolle serie kijken vanwege de snelle auto’s, de spectaculaire achtervolgingen, het vrouwelijk schoon en dat alles natuurlijk ondersteund door pompende beats. Aan de teaser te zien kunnen we al deze ingrediënten weer afvinken komend voorjaar!

The Fate and the Furious zal vanaf 13 april te zien zijn in de bioscoop!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder