Ruben Terlou, Achterwerk in de kast

Veronica Superguide logo
Ruben Terlou, Achterwerk in de kast

Achterwerk in de kast komt terug maar niet zoals je denkt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het jongerenprogramma Achterwerk in de kast komt terug, alleen niet op de buis zoals vroeger maar gewoon online. Het bekende VPRO-programma verscheen van 1984 tot 1992 op tv. Nu kunnen jouw kinderen ook het programma kijken!

Achterwerk in de kast

Het idee blijft hetzelfde: mensen in een kastje achter een gordijn die allemaal wel wat leuks te vertellen hebben. Het programma zal beginnen met Ruben Terlou, Stef Biemans, Tim den Besten en Krista en Marcelle Arriëns. In de nieuwe online versie kan iedereen een filmpje opsturen. Heb jij een leuk verhaal om te vertellen? Doe lekker mee! Het ingezonden filmpje van Ruben Terlou is nu al te zien op de social media van VPRO. Bekijk hem hieronder.

Jeugdsentiment

Kinderen keken vroeger massaal naar de gekke verhalen, klachten en interessante ideeën die de deelnemers gepassioneerd vertelden in Achterwerk in de Kast. Geen hulp van een ouder dus gewoon alleen de kids. Dat leverde regelmatig geweldige beelden op en hopelijk wordt dat archief binnenkort flink bijgevuld met nieuwe bizarre anekdotes.

Zin in nog meer nostalgie? Bekijk hier de beste films uit de jaren 80! Of toch liever iets nieuws? In dit lijstje vind je de beste films die nu op Netflix staan. 

Lees verder