Luke Perry in Riverdale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Luke Perry in Riverdale

Waarom Luke Perry niet in het herdenkingsblokje van de Oscars zat

|
|

Laatste update:

Natuurlijk zou het jaarlijkse Oscar-gala niet compleet zijn zonder een beetje ophef. En niet zelden heeft die ophef betrekking op het In Memoriam-segment. In dit blokje wordt stilgestaan bij alle Hollywood-helden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. En deze editie van de Oscar-uitreiking was geen uitzondering! Terwijl superster Billie Eilish haar versie van ‘Yesterday’ van The Beatles ten gehore bracht, vroegen de kijkers zich af waarom Luke Perry ontbrak in het eerbetoon. De Academy geeft nu tekst en uitleg over de afwezigheid van de Riverdale-acteur!

Selectie

In een verklaring zegt de organisatie van de Oscar-uitreiking: “De Academy ontvangt ieder jaar honderden verzoeken om geliefde Hollywood-collega’s op te nemen in het In Memoriam-segment. Een uitvoerend comité maakt een selectie, daarbij rekening houdend met de beperkte tijd die tot onze beschikking staat in de live uitzending.”

Tijdgebrek

Het lijkt er dus op dat Luke Perry is gepasseerd vanwege tijdgebrek. De organisatie verzekert echter wel dat alle overleden sterren worden vereeuwigd in de fotogalerij van Oscars.com. Luke Perry overleed vorig jaar op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte.

Lees verder