ABBA’s Björn wil met alle plezier muziek maken voor derde Mamma Mia!-film

mamma mia here we go again

Björn Ulvaeus heeft in een interview met Magic Radio (via de Irish Examiner) laten weten dat ABBA met veel plezier de muziek zou maken voor een derde Mamma Mia!-film. Hij belooft dat wanneer er iemand met een goed idee komt, de band er serieus over na zal denken!

ABBA sluit Mamma Mia! 3 niet uit

De eerste Mamma Mia!-film stamt alweer uit 2008. De film is gebaseerd op de gelijknamige musical over een meisje op een Grieks eiland dat er voor haar bruiloft achter wil komen wie haar vader is. De film werd een enorm groot succes! Helaas moesten we echter toch gewoon tien(!) jaar wachten op het vervolg Mamma Mia! Here We Go Again. Een derde film is tot op heden nog niet aangekondigd, maar ABBA-bandlid Björn Ulvaeus staat er dus in ieder geval zeker voor open om aan een eventuele Mamma Mia! 3 mee te werken. PS In dat geval eisen we wel weer zo’n toffe sing-a-long-versie!

Nieuwe ABBA-muziek in de maak

Voor de echte ABBA-fans hebben we overigens nog een leuke aanvulling. Niet alleen is ABBA dus bereid om de muziek voor Mamma Mia 3 te schrijven, Björn liet zich ook meteen ontvallen dat de band klaar is met het opnemen van een aantal nieuwe nummers. Wanneer deze liedjes uit worden gebracht, is nog niet bekend.