Breaking Bad Aaron Paul Jesse Pinkman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Breaking Bad Aaron Paul Jesse Pinkman

Aaron Paul razend enthousiast over Breaking Bad-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zijn jullie ook je stem kwijt omdat je schor van het juichen bent door het nieuws dat de Breaking Bad-film El Camino op 11 oktober al uitkomt? Dan ben je niet de enige die hier helemaal stil van is; hoofdrolspeler Aaron Paul is zo enthousiast over het scenario, dat hij naar eigen zeggen even geen woord meer kon uitbrengen nadat hij het uit had.

“Ik kon zeker een minuut geen woord uitbrengen”

Nadat bedenker Vince Gilligan de acteur het script van de Jesse Pinkman-film voorlegde wist Aaron niet waar hij het zoeken moest. “Ik kon zeker een halve minuut of een minuut geen woord uitbrengen. Ik was helemaal in gedachten verzonken”, zo vertelt de acteur tegen de New York Times over wat er door hem heen ging toen hij het script voor El Camino had gelezen.  “Ik was zo blij dat Vince mij op deze reis mee wilde nemen. Ik wist vooraf niet dat ik dit hoofdstuk wilde maar nu het er is, ben ik zo blij”. Dat klinkt dus alsof deze film een waardige epiloog wordt voor wat misschien wel de spannendste en meest verslavende serie ooit was!

In het geheim opgenomen

Ook is er nu wat meer duidelijkheid over de ontstaansgeschiedenis van deze film, die onlangs helemaal in het geheim opgenomen is. Zo blijkt dat Gilligan twee jaar geleden met een idee kwam voor de film: “Hij liet vallen dat hij een idee had voor een vervolg en hij wilde weten wat ik er van vond. Ik wist niet hoe snel ik moest antwoorden dat ik voor Vince door het vuur zou gaan!"”, aldus Paul.

Breaking Bad: El Camino is vanaf vrijdag 11 oktober te zien op Netflix. Dat is op moment van schrijven nog 46 nachtjes slapen.

Lees verder