Aaron Hernandez in Killer Inside: The Mind Of Aaron Hernandez op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aaron Hernandez in Killer Inside: The Mind Of Aaron Hernandez op Netflix

Aaron Hernandez: je nieuwe Netflix-True Crime-obsessie staat vanaf vandaag online!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De naam Aaron Hernandez doet nu waarschijnlijk nog géén belletje rinkelen, maar oh boy: bereid je voor op een verse portie lugubere shit! Netflix heeft vandaag namelijk een nieuwe True Crime-docu online gezet die focust op deze Aaron en zijn schokkende daden!

Eind vorig jaar maakten we kennis met de gestoorde psycho Luka Magnotta in Netflix-docu Don't F**k With Cats. En nu, we durven het bijna niet toe te geven, snakken we opnieuw naar een True Crime-obsessie waar we ons weer massaal om kunnen verbazen. Welnu, Netflix voert je vandaag gewoon weer een gloednieuwe gestoorde gast. *Bibber*.

Aaron Hernandez

Het gaat om de Amerikaanse NFL-speler Aaron Hernandez van de New England Patriots . De nieuwe miniserie Killer Inside: The Mind Of Aaron Hernandez zoekt uit hoe het komt dat deze man van NFL-ster in een veroordeeld moordenaar kon veranderen. 

Odin Lloyd

Oké, we gaan niet al te veel spoilen, maar dit mogen we gerust zeggen (het zit tenslotte in de trailer). Het begint allemaal bij de arrestatie van Hernandez om de mysterieuze moord op Odin Lloyd, een American Footballspeler die zijn zus datete. Aan de hand van interviews met vrienden, familie en mensen uit de sportwereld, zien we hoe het ooit zo ver kon komen. Heeft Aaron het gedaan? En zo ja: wáárom?!

Lees verder