Shima Kaes, Johnny de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Shima Kaes, Johnny de Mol

'Aangifte poging tot doodslag tegen Johnny de Mol'

|
|

Laatste update:

Presentator Johnny de Mol wordt door zijn ex-liefje Shima Kaes beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag. De juridisch adviseur van Shima, Karim Aachboun, bevestigt dit aan het AD.

Johnny en zijn vader John de Mol deden vorige maand aangifte van poging tot afdreiging. De Telegraaf schreef toen dat Shima bezig was met een biografie waarin ze geheimen over de familie zou gaan delen.

Drie incidenten

De aangifte zou gaan over drie vermeende incidenten uit 2015. Eentje in het Mexicaanse Tulum, een andere in Amsterdam en ook op Ibiza. Er wordt beweerd dat Johnny de Mol zijn toenmalige partner onder meer zou hebben geslagen, geschopt en gepoogd te wurgen.

Shima zou ook bewijs hebben: naast foto’s van de verwondingen van Shima is er ook een document waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’, aldus het AD.

‘Ordinaire publiciteitsstunt’

Advocaat van Johnny de Mol Peter Plasman, laat weten hoe Johnny denkt over de aangifte: “Hij neemt met verbazing kennis van deze verhalen, die hij ziet als de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Aachboun.”

Er wordt ontkend dat er zwaar geweld is gebruikt. "Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging doodslag is absurd, vooral na 6 jaar. Deze trial by media past helemaal in de chantage van de familie De Mol door dezelfde Aachboun.”

Dit is niet de eerste keer dat Johnny wordt beschuldigd van ongepast gedrag.

Lees verder