Danny de Munk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny de Munk
BN'ers

Aangeefster Danny de Munk laat van zich horen

|
|

Laatste update:

Ze komt nu via haar advocaat met een verklaring. De vrouw heeft "er geen enkel belang bij" om de musicalster ten onrechte te beschuldigen. Dat stelt Richard van der Weide, de advocaat in kwestie, in een reactie aan Shownieuws.

Verklaring aangeefster

"Cliënte kiest daar niet voor en heeft bij de daarvoor bestemde instantie, te weten de zedenpolitie, aangifte gedaan en daarin zo gedetailleerd mogelijk verteld wat haar destijds is overkomen", gaat Richard verder. Volgens de advocaat is de politie druk bezig met het onderzoek. "Mijn cliënte acht het niet zuiver dat te belemmeren door uitlatingen in de media. Zij wacht de resultaten daarvan af en gaat ervan uit dat het recht zijn loop heeft."

Tegenaangifte

Royce de Vries, de advocaat van Danny, vertelde gisteren in RTL Boulevard dat de zanger tegenaangifte gaat doen. "Naar de mening van Danny heeft zij een valse aangifte gedaan", aldus Royce. "Daarom zal er een tegenaangifte gedaan worden." De advocaat heeft donderdag een brief hierover gestuurd naar de advocaat van de vrouw. Ook wil Danny de aangeefster onder ede horen over haar aantijgingen.

Ontkenning

In RTL Boulevard ontkende Danny ooit seks te hebben gehad met de vrouw die aangifte tegen hem deed. Hij spreekt van een vrijpartij in het herentoilet voorafgaand aan een optreden, waarbij de twee hebben gezoend. Ook geeft hij toe dat hij met de bewuste vrouw heeft afgesproken in zijn vakantiehuis, waar de twee elkaar in een gesprek hebben "opgehitst".

Volgens hem werd dat gesprek opeens verbroken door een hard elektronisch geluid. "Ik kijk naar de tafel en daar liggen de telefoons." Danny beweert dat de vrouw een opname maakte met haar telefoon. "Ik heb haar de huid vol gescholden", zegt hij. "Vervolgens mijn huisje uitgestuurd en dringend verzocht alles te verwijderen."

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder