Aanbod series Videoland wordt flink uitgebreid

Veronica Superguide logo
Aanbod series Videoland wordt flink uitgebreid

Aanbod series Videoland wordt flink uitgebreid

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De donkere decembermaand is perfect om lekker voor de tv series te ‘bingen’. Dat weten ze bij Videoland blijkbaar ook, want de komende maand worden er heel wat series toegevoegd aan de on-demanddienst!

Amerikaanse Paus

Een van die series is The Young Pope, te zien vanaf 17 december. In deze prestigieuze HBO-productie speelt Jude Law (Sherlock Holmes), de titel geeft het al een beetje weg, een jonge Amerikaanse paus. Deze onconventionele paus schokt het Vaticaan met zijn omstreden opvattingen en zijn luxe levensstijl. Niet ver van het Vaticaan, maar in een heel andere periode speelt Medici: Masters of Florence zich af. In dit kostuumdrama dat zich afspeelt in Florence van de vijftiende eeuw spelen onder meer Richard Madden (Robb Stark in ‘Game of Thrones’)  en Dustin Hoffman (Rain Man) mee. Medici is te streamen vanaf 16 december.

Misdaad

In American Crime (niet te verwarren met American Crime Story) wordt een misdaadgeschiedenis getoond vanuit het oogpunt van de slachtoffers, de verdachten en de families. De serie doet hierdoor een beetje denken aan de film Crash en was in 2015 goed voor verschillende Primetime Emmy Awards. American Crime is nu al te zien op Videoland.

Wraak

Meer misdaad in Revenge (te zien vanaf 15 december). In deze serie infiltreert een vrouw in de rijkste kringen om wraak te nemen op de zakenmensen die haar vader hebben geruïneerd. De laatste toevoeging is Nobel. In deze Noorse thrillerreeks belandt een soldaat na zijn missie in Afghanistan in een duister politiek machtsspel dat verstrekkende gevolgen kan hebben. Deze serie is te zien vanaf 18 december. Kortom: gordijnen dicht, verwarming aan en bingen maar!
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder