Peter R. de Vries, De Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter R. de Vries, De Mol

Straat in Aalsmeer wordt vernoemd naar Peter R. de Vries

|
|

Laatste update:

Aalsmeer gaat inderdaad een straat vernoemen naar Peter R. de Vries. De Peter R. de Vriesstraat komt bij de televisiestudio's in Aalsmeer.

Peter R. de Vriesstraat in Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer heeft laten weten dat men een straat gaat vernoemen naar Peter R. de Vries. De Peter R. de Vriesstraat komt bij de televisiestudio’s in de stad, waar de komende jaren een nieuwe woonwijk gebouwd wordt. De gemeente noemt het “een zeer passende locatie”. Burgemeester Gido Oude Kotte vult aan: “Dit is een mooi eerbetoon aan een bijzondere persoonlijkheid die doorging waar anderen stopten.

Walk of Fame

Wouter de Vries, de broer van de misdaadverslaggever, riep de burgemeester van Amsterdam vrijdag op een straat naar de overleden misdaadverslaggever te vernoemen. Hij hoopt ook op een monument. Dat Aalsmeer als eerste het besluit neemt, is echter heel logisch. De Vries werd namelijk op 14 november 1956 geboren in de gemeente Aalsmeer. In de stad ligt al een tegel met zijn naam in de Walk of Fame in de Zijdstraat.

De Vries overleed op 15 juli overleed na een moordaanslag. We blikken in dit overzicht graag terug op het bijzondere leven van de misdaadjournalist.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder