90210-diva’s werken opnieuw samen

Door Redactie
90210-diva’s werken opnieuw samen

Het is alweer een poosje dat Jennie Garth en Tori Spelling collega’s waren, maar de 90210-actrices bundelen binnenkort opnieuw de krachten!

Posters

Beverly Hills, 90210 hield met zijn soapy verhaallijnen en fotogenieke cast in de jaren 90 talloze jonge kijkers aan de buis gekluisterd. Menig tienerkamer was behangen met de posters van de hoofdrolspelers, waaronder Jennie Garth en Tori Spelling. Zij speelden de rollen van respectievelijk Kelly en Donna. Bijna twintig jaar nadat deze actrices het scherm deelden in Beverly Hills, 90210, staat er een nieuwe samenwerking op stapel tussen deze twee blondines. Dat onthulde Tori dit weekend op Instagram!

Reünie

Op de foto poseert Tori Spelling (44) bij de CBS-studio's. Daar heeft ze er net een opnamedag opzitten met haar ‘partner in crime’ Jennie Garth. Waar het tweetal precies aan werkt, is helaas nog niet bekend. Het is trouwens niet de eerste reünie van de actrices sinds Beverly Hills, 902010. Jennie en Tori speelden in 2014 de hoofdrollen in de comedyserie Mystery Girls. Daar werd echter al na één seizoen de stekker uitgetrokken. Hopelijk heeft hun volgende project meer succes!