7 geweldige bloopers die in de film werden gelaten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
7 geweldige bloopers die in de film werden gelaten

7 geweldige bloopers die in de film werden gelaten

|
|

Laatste update:

Deze bloopers bleken eigenlijk beter dan het script te zijn, en haalden het dus tot het witte doek. Bekijk de videocompilatie.

Stranger than fiction

Truth is stranger than fiction, oftewel: de realiteit is vreemder dan fictie, schreef Mark Twain al in 1897. En soms is dat inderdaad zo. Soms gebeuren er dingen die je in je wildste dromen niet had kunnen bedenken, ook niet als je scenarioschrijver bent. En zo komt het dan ook weleens voor dat er tijdens filmopnames bloopers worden gemaakt die eigenlijk nog beter uitpakken dan het script voorschreef.

Farts

De redactie van YouTubekanaal Looper maakte bovenstaande compilatie van scènes uit Guardians of the Galaxy, The Lord of the Rings: The Two Towers, The Princess Diaries, Casino Royale, Raiders of the Lost Ark, The Usual Suspects en Rain Man. Scènes die dus eigenlijk nooit in de film hadden moeten zitten, en in sommige gevallen de film juist nóg beter hebben gemaakt. Doe je te goed aan de MacGuffin, de stuntelige glijpartij en maar liefst TWEE gevallen van oncontroleerbare darmbewegingen!

Lees verder